
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi krajarki jednonożowejGotowa Instrukcja BGP dla Obsługi krajarki jednonożowej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywana jest krajarka jednonożowa - w... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi kutra do mięsaGotowa instrukcja BHP dla Obsługi kutra do mięsa , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest kuter do mięsa - w przemyśle mięsnym. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP w gabinecie zabiegowymGotowa Instrukcja BHP w gabinecie zabiegowym , która powinna się znajdować w każdej placówce medycznej - niezależnie od tego czy jest to państwowa czy prywatna jednostka - w której... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla SekretariatuGotowa instrukcja BHP dla Sekretariatu , która powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie jak i placówce edukacyjnej, w której znajduje się sekretariat. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi urządzenia przejezdnego do produkcji kręgówGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi urządzenia przejezdnego do produkcji kręgów , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie budowlanym gdzie wykorzystywane do pracy są... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi maszynki do mięsaGotowa instrukcja BHP dla Obsługi maszynki do mięsa , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie mięsnym gdzie używana jest maszynka do mięsa. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla obsługi maszyny do falcowaniaInstrukcja BHP dla obsługi maszyny do falcowania powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie poligraficznym, gdzie do pracy wykorzystywana jest maszyna do falcowania. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi piły do cięcia betonu STIHLGotowa instrukcja BHP dla Obsługi piły do cięcia betonu STIHL , którą można od razu "wdrożyć" w życie. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja obsługi zamrażarek lad chłodniczych i szaf chłodniczychGotowa instrukcja obsługi zamrażarek, lad chłodniczych i szaf chłodniczych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie wykorzystywane są zamrażarki/b>,... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi frezarkiGotowa instrukcja BHP dla Obsługi frezarki , która powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie, w którym jest używana frezarka (np. stolarnie) |
Zobacz | Pobierz |