Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
Instrukcja BHP dla Obsługi oklejarki płyt wiórowychGotowa instrukcja BHP dla Obsługi oklejarki płyt wiórowych , powinna znajdować się np. w zakładach stolarskich, które wykorzystują oklejarkę do produkcji. |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla obsługi frytkownicyInstrukcja BHP dla obsługi frytkownicy , która powinna się znajdować w firmach gastronomicznych posiadających frytkownice. |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla Obsługi kotła warzelnianegoGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi kotła warzelnianego , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywany jest kocioł warzelniany np.... |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja Pierwszej Pomocy - OparzeniaGotowa Instrukcja Pierwszej Pomocy - Oparzenia powinna znajdować się w każdej firmie gdzie może przytrafić się wypadek związany z poparzeniem ciała jak również w placówkach... |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla Obsługi maszynki do mięsaGotowa instrukcja BHP dla Obsługi maszynki do mięsa , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie mięsnym gdzie używana jest maszynka do mięsa. |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla Obsługi laminatoraGotowa do wydruku Instrukcja BHP dla Obsługi laminatora , która powinna znajdować się w każdym punkcie gdzie oferowane są usługi laminowania (punkty ksero, sklepy papiernicze, etc.)... |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla obsługi Gaśnicy PianowejInstrukcja BHP dla obsługi Gaśnicy Pianowej powinna znajdować się w każdej firmie gdzie do bezpieczeństwa wykorzystywana jest właśnie Gaśnica Pianowa. |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla HurtowniGotowa instrukcja BHP dla hurtowni , która powinna znajdować się w każdej hurtowni - niezależnie od rodzaju sprzedawanych artykułów (odzieżowa,RTV i AGD,materiały budowlane,etc.). |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla obsługi szlifierkiGotowa Instrukcja BHP dla obsługi szlifierki , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywana jest szlifierka . |
Zobacz | Pobierz | |
Instrukcja BHP dla Robót malarskichGotowa instrukcja BHP dla Robót malarskich , która powinna znajdować się w każdej firmie świadczącej usługi wykończeniowe budynków. |
Zobacz | Pobierz |